Safety Producten

We ervaren allemaal de gevolgen en beperkingen van het coronavirus. TVE Reclameproducties heeft diverse Safety producten ontwikkeld die verdere verspreiding van COVID-19 helpen voorkomen. Waarborg de gezondheid van uw personeel en klanten met mondkapjes, veiligheidsschermen en benodigde communicatie over hygiëne-adviezen en het behouden van anderhalve meter afstand. Wilt u direct naar ons assortiment? Klik dan hier!

Gepersonaliseerde mondkapjes (uitwasbaar)

Mondkapjes zijn onderdeel geworden van het dagelijks straatbeeld. Bedrijven willen hun werknemers zo goed mogelijk beschermen en binnen de 1,5 meter samenleving zijn mondkapjes een extra voorzorgsmaatregel. Naast de standaardontwerpen zijn gepersonaliseerde mondkapjes ook mogelijk.
Vanaf heden worden onze mondkapjes geproduceerd van een speciaal, antiviraal textiel. Hierdoor hebben de mondkapjes al na 2-5 minuten een antiviraal effect.

Safety Hygiëne Display

Uw handen reinigen was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de Safety Hygiëne Display kunt u eenvoudig uw handen reinigen zonder water. Plaats de display bij binnenkomst voor bezoekers of uw personeel. Er is een vrijstaande variant en een balievariant beschikbaar.

Diverse Safety Stickers

De boodschap om de 1,5 meter afstand te waarborgen kan eenvoudig worden gecommuniceerd met stickers. Hiervoor zijn een aantal standaard raamstickers, deurstickersvloerstickers en lijnstickers in het assortiment opgenomen. Met behulp van deze stickers kan een boodschap of route kort en duidelijk worden weergegeven.

Easyfix Safety Walls

Met de Easyfix Safety Walls kunt u ook kleinere ruimtes, zoals wachtstoelen, scheiden van elkaar. Hierdoor blijft u binnen een relatief korte afstand nog steeds veilig. Door het transparante PVC doek voelt het niet anders dan normaal. U ziet elkaar nog steeds en u kunt ook nog steeds gezellig met elkaar een praatje maken. De Safety Walls kunnen neergezet worden op voetjes of opgehangen worden en zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Ook voor u hebben wij een passende oplossing. Vraag ons om advies of bestel direct via de webshop.

Diverse Safety Screens

Bescherm uw personeel, en uzelf, eenvoudig met Safety Screens. Deze screens zijn toepasbaar op verschillende plekken en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Safety Screen Staand

De staande Safety Screen wordt ondersteund door kruisvoetjes en is gemaakt van helder acrylaat.

Safety Screen Hangend

Hang de Safety Screens eenvoudig op met de meegeleverde systeemplafondclips en -haken van 30 cemto,eter. Ook deze screens zijn gemaakt van helder acrylaat.

Safety Screen Karton

Als lichtgewicht scheidingswand is de kartonnen Safety Screen ontwikkeld. Een wand van gerecycled karton en een raam van transparant PVC.

Ontdek ons assortiment

Voor het complete assortiment verwijzen wij u graag naar onze brochure of bekijk en bestel de producten direct via onze webshop.

Zit uw product er niet bij of heeft u liever een gepersonaliseerd product? Neem dan contact op met ons kantoor, we bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.

 
 
 
 
 
foto's
volgende
vorige