Citydressing

Citydressing, ook wel evenementenaankleding genoemd, is een belangrijk onderdeel van citymarketing. TVE Reclameproducties ondersteunt u graag bij het ontwikkelen van de juiste producten voor uw citydressing. Door middel van bijvoorbeeld banieren, gevelvlaggen, gevelreclame of beachflags kunt u uw stad, gemeente of dorp promoten. Creëer eenvoudig extra sfeerbeleving, attentiewaarde en uitstraling voor uw stad, gemeente of dorp en maak deze levendig(er) door middel van citydressing.

Producten citydressing

Banieren, vlaggen, XL prints en bouwhekdoeken kunnen voor een nog betere uitstraling van uw stad, gemeente of dorp zorgen. Op deze producten kunt u uw boodschap en/of sfeer eenvoudig verspreiden. Citydressing is een manier om de nieuwsgierigheid van nieuwe en potentiële bezoekers op te wekken. Daarnaast kunt u door middel van citydressing de betrokkenheid van bewoners en het bedrijfsleven vergroten. U creëert immers een sfeervolle en herkenbare uitstraling voor uw stad.

Citydressing voor evenementen

Citydressing kan ook gebruikt worden als evenementenaankleding. TVE Reclameproducties spreekt dan over tijdelijke citydressing of evenementaankleding. U kunt denken aan een:

  • Stadsfeest
  • Sportevenement
  • Cultureel evenement
  • Festival

Kort samengevat geeft citydressing een zo effectief mogelijke presentatie van sfeer en promotie!

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties BV is één van de grootste aanbieders op het gebied van reclameproducties. Met een team van meer dan 45 vaktechnische medewerkers werkt TVE Reclameproducties voor meerdere toonaangevende (retail)organisaties, steden, gemeenten, bedrijven, instellingen en festivals in binnen- en buitenland. TVE Reclameproducties staat voor snelheid, kwaliteit, het waarmaken van wensen en vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die TVE Reclameproducties u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

 
 

Neem direct contact op

Invoer is geen geldig e-mailadres!
Invoer is geen geldig telefoonnummer!
Invalid entry

Bedankt voor uw bericht